3. Szakmai profil

Szakmai pályafutásom során a térképezési és térkép-felhasználási, alkalmazási feladatok széles aspektusával találkoztam. A térkép előállítási feladatoktól fokozatosan eljutottam, ezek felhasználási lehetőségein, integrálásán keresztül, a térinformatikai rendszerek tervezéséig, majd fejlesztésüknek illetve bevezetésüknek irányításáig.

Földmérőként végeztem terepi adatgyűjtés, klasszikus felmérési és egyéb sajátos célú földmérési munkákat.

Térinformatikusként alkalmaztam, feldolgoztam az így gyűjtött információkat, integráltam a térképet egyéb leíró adatokkal.

Projektvezető-rendszertervezőként elvégeztem az ügyfeleknél az igényeik, lehetőségeik felmérését. Ezek alapján megterveztem, irányítottam a rendszer kialakítását, adattal való feltöltését, beüzemelését, illetve elvégeztem az ügyfelek betanítását, szupportálását.

Minőségirányítási vezetőként elvégeztem ezen munkafolyamatok felügyeletét, ellenőrzését.

Műszaki igazgatóként, mindezen feladatokon felül, szerveztem, optimalizáltam, felügyeltem a mellém beosztott kollégák feladatait, munkavégzésüket.

Jelenleg saját cégemben kamatoztatom a korábban megszerzett tapasztalatokat, és igyekszem továbbra is a legmagasabb színvonalon kiszolgálni ügyfeleimet, megrendelőimet.