1. Bemutatkozás

Lennert József vagyok, földmérő mérnök, térinformatikai szakmérnök, igazságügyi földmérési szakértő. Vállalkozásaim célja, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsak az ingatlan-nyilvántartási térkép tartalmát érintő földmérési munkáktól (épület feltüntetés, megosztás, összevonás, kitűzés, egyéb sajátos célú földmérési munkák) kezdve a tervezési alaptérképek készítésén, a mérnökgeodéziai feladatokon át, egészen a legkülönbözőbb igényeket kielégítő térinformatikai rendszerek térképi alapjainak valamint funkcionalitásának kialakításáig valamint a térképekkel kapcsolatos elemzési szakértési feladatokig. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a munkáimat rövid határidőre, magas minőségben végezzem.

Az elmúlt, több mint 20 év szakmai tapasztalatai, a folyamatos szakmai továbbképzések, a Magyar Mérnöki Kamarai tagságom (kamarai szám: 06-1002), az ingatlanrendezői minősítésem (IRM 2119/2009), a teljes körű geodéziai tervezői engedélyem (GD-T/06-1002) illetve a geodéziai szakértői jogosultságom (GD-Sz/06-1002) a garancia arra, hogy a rám bízott mindennemű feladatot a lehető legmagasabb színvonalon, az ügyfeleim maximális megelégedettségére végzem.

Igazságügyi szakértőként (010229) a célom az, hogy pártatlan és szakmailag megalapozott szakvéleményemmel a bíróságok, a nyomozó hatóságok és magán megrendelőim munkáját segítsem, támogassam.

A szakmai ars poeticám szerint, a munkavégzésem során cél az ügyfél által rám bízott feladat megoldása, a szakmai előírások, szabályok és hagyományok mindenre kiterjedő betartása mellett.

Az idők szavának engedelmeskedve szaktudásunkat és eszközpalettánkat folyamatosan bővítjük, frissítjük. Így a munkánk során drónokkal (UAV/UAS eszközökkel) végzett légifelméréssel, és feldolgozással is biztosítjuk a lehető leggyorsabb és legpontosabb adatgyűjtés és feldolgozást, amennyiben azt a a feladatok és a megrendelői igényeknek megkövetelik.